Rólunk

Bemutatkozás

1975-től 1977-ig voltam kozmetikus tanuló Cegléden. Az elméleti oktatásra Budapestre jártam, ahol kitűnő eredménnyel szakmunkásvizsgáztam. Mivel a férjem Kiskunhalason kapott körzeti orvosi állást én is itt helyezkedtem el a Szolgáltató Ipari Szövetkezetnél, ahol gebines kozmetikusként dolgoztam 1981-től 1990-ig. 1990-től egyéni vállalkozóként tevékenykedem.

1988-tól elindult Kiskunhalason a kozmetikus képzés, ettől kezdve vizsgáztattam évközi, illetve kozmetikus szakmunkásvizsgákon. Mivel kezdetektől foglalkozom tanulóképzéssel rendkívül fontosnak tartottam a kozmetikus mestervizsga megszerzését, illetve az állandó továbbképzést, ezért számos kozmetikai tanfolyamon szereztem diplomát. 2006-ban a kozmetikus szakma kitüntetett oktatója oklevelet kaptam.

A szalonomról….

Jelenleg Kiskunhalason 80 négyzetméteren, 3 különálló tágas helyiségben végzünk kozmetikai kezeléseket. Az elsőben 3 kezelőszéken végezzük a rövid időtartamú kozmetikai kezeléseket ( pl. szempilla, szemöldökfestés, bajusz gyanta, füllyukasztás stb. ). A középső kozmetikai helyiségben 3 boxban végezzük a testkezeléseket. A harmadikban az évszaknak megfelelő dekorációk mellett, pihentető, relaxációt biztosító halk zene kíséretében kezelőágyainkon igazi megszépülést nyújtunk vendégeinknek.

A BABOR és én….

A kozmetikus szakma számomra hivatás! A kiváló munkához három dolog kell: nagy szakmai tudás, hihetetlen precizitás és kiváló minőségű kozmetikai anyagok. Ez utóbbit találtam én meg a Babor kozmetikumaiban. A Baborral élmény dolgozni, arc és testápoló termékeik, fantasztikus ampulláik, gyönyörű sminkszereik segítségével a varázslat bekövetkezik, az álom valósággá válik. A Babor számára az állandó csúcsminőség megtartása és termékeinek tartalmi és formai megújulása a cél. Mindez hihetetlen német precizitással történik Achenban, a Babor Institut-ban, melyről két szakmai utam során magam is meggyőződtem.
Babor az a szerelem, melyhez könnyű hűnek maradni.

A klasszikus kozmetika mellett folyamatosan kutatom a leghatékonyabb eljárásokat ,mellyel még hatékonyabbá, tartósabbá tudom tenni kezeléseim eredményét.

Kolléganőm:

Dutkayné Vindeczker Henriett vagyok. 2007-ben végeztem a kozmetikus képzést . 2006-ban a Kozmetikus szakma kitüntetett tanulója elismerést kaptam az Országos Ipartestülettől. 2017-ben lettem mesterkozmetikus.

Pályám kezdete óta az Aphrodité szépségszalonban dolgozok ,ahol rengeteg szakmai segítséget ,támogatást és fejlődési lehetőséget kaptam . A szalonban végzett munkám legnagyobb részét a vendégek kezelése tölti ki, de aktívan részt veszek a kozmetikus tanulók képzésében is.

Örömmel tölt el a vendégek elégedettsége , mely nagyban hozzájárul töretlen szakmai szeretetemhez.

A kozmetikus szakma egy olyan terület, ami folyamatosan fejlődik, megújul . Ezért fontosnak tartom ,hogy folyamatosan képezzem magam, tanfolyamokon vegyek részt annak érdekében a legmodernebb kozmetikai eljárásokat megismerve tudjam a maximális hatékonyságú kezeléseket nyújtani a vendégeinknek.