DR.Life hullámmasszázs készülék

DR.Life hullámmasszázs készülék


A Dr. Life hullámmasszázs egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. Elvégzi helyettünk az izompumpát, ami az egészségesen működő vénás- é nyirokkeringés alapvető feltétele. 50-szeresre képes gyorsítani a nyirokkeringést, ami a zsírbontó kezelések hatékonyságát akár 30%-kal is megnövelheti!

„A hullámmasszázs tudatos használata védőoltás az érrendszeri megbetegedések ellen.” Center Kft.

Működése: a testrészekre felhelyezett applikátorokban, a kompressziós csizmákban és a derékövben légkamrák vannak. A computer beállítása szerint ezek levegővel telnek meg, és kellemes „szorítóhullám” érzése kíséretében masszíroznak a lábfejtől a szív irányába. Nagyon kellemes kezelés, minden vendég imádja!

narancsbőr összetett okok következményeként alakul ki. A hízás elsődleges oka a méreganyagokfelhalmozódása, és a lelassult nyirok-és vérkeringés. Fontos, hogy a narancsbőr kezelésénél ne csak a külső okokat, hanem a belső okokat, mint a keringést és a salakanyagok felhalmozódását is kezeljük, megszüntessük. A hullámmasszázs a szövetekből a nyirokfolyadékot, a salakanyagokat, és a zsírbontás során mobilizált zsírokat a perifériás testrész felől a nyirokcsomókba terelik, és a vénás keringésbe juttatják, majd engedik távozni a szervezetből.

Ha nem csak látszólagos megoldást akarunk, hanem a narancsbőr belső okát szeretnénk megszüntetni, akkor a hullámmasszázs erre a legjobb módszer. Ezel hatékonyan fokozzuk a vér-és nyirokkeringést, elszállítjuk a méreganyagokat, így megállítjuk a negatív folyamatokat, sőt visszafordíthatjuk! A szervezet távozó salakanyagaival a savasság is csökken, beindul a fogyás, elindul a kerületcsökkenés.

A hullámmasszázst rendszeresen alkalmazva jót teszünk általános egészségi állapotunkkal, immunrendszerünkkel, és látványosan csökkentjük a narancsbőrt.  

A kezelés hatékony:

  • lelassult vér-, és nyirokkeringés esetén,
  • ödémás lábak esetén,
  • túlsúly problémáknál,
  • salaktalanító, méregtelenítő kúrák támogatásakor,
  • stressz, alvászavarok estén,
  • meggyengült immunrendszer esetén,
  • székrekedés, elégtelen bélfunkciók esetén