Dioda lézeres szőrtelenítés

Dioda lézeres szőrtelenítés


Dioda lézeres szőrtelenítés Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a lézeres szőrtelenítésről? Mi történik az első konzultáción? A zavaró, kellemetlen szőrszálak eltávolítása ma már a nők és férfiak mindennapi szépségápolásának részét képezik. A nők a láb, hónalj, bikinivonal szőrtelenítése mellett az arc és karok nem kívánatos szőrzetétől igyekeznek megszabadulni. A férfiaknál az arc rutin szőrtelenítése mellett már mindennapos a szőrtelen mellkas, hát vagy hónalj is. A zavaró szőrzet mellett megannyi problémát jelenthet a borotva, gyanta, epilátor használata utáni bőrpír, szőrbenövés és szőrtüszőgyulladás is. Szalonunkban használt lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt a világos és sötét szőr eltávolítására egyaránt, még akár a kényes területekről is.

EunSung ClearLight™ Dióda lézer

A Clearlight™ LD808 Dióda Lézer egy gyors, eredményes, biztonságos csúcskategóriás szőrtelenítő berendezés. A Clearlight™ LD808 Dióda Lézer 808nm-es hullámhosszú lézersugarat alkalmaz, amely ideális a hatékony és eredményes tartós szőrtelenítő kezelésekhez. A magas impulzus-frekvencia minimalizálja a bőr felső rétegében a sérülés kockázatát valamint a kezelések is rövidebb időtartamúak . A kezelések biztonságát fokozza a kezelőfejek intenzív kontakt hűtése.Többféle impulzusmód állítható be egyéni bőrjellemzőknek megfelelően , ezáltal minimalizálható a fájdalom- érzet és növelhető a hatékonyság is.Gyors eredményes és biztonságos működésével a ClearLight dióda lézer a szőrtelenítés csúcstechnológiáját képviseli.

Rengeteg időt töltünk nőként szőrtelenítéssel, leggyakrabban borotválkozással, amely módszerrel gyakran pont megerősítjük szőrszálainkat és sokszor be is gyulladnak szőrtüszőink. A folyamatosan fejlődő technológia csúcsa a Clearlight™ LD808 Dióda lézeres szőrtelenítés. A Clearlight™ LD808 Dióda lézeres szőrtelenítés gyorsan, egyszerűen, kíméletesen és hatékonyan állítja le a szőrtüszők működését. A lézeres szőrtelenítés bármely testrészen alkalmazható. Az eljárás a fototermolízis alapján működik, melynek során nagyenergiájú fénynyaláb a bőrben lévő szőrszál pigmentjében hővé alakulva gyakorlatilag elégeti a szőrszálat, illetve a növekedési fázisban lévő szőrszál esetében magát a szőrszálat termelő mátrixsejteket. A lézeres szőrtelenítés célja, hogy károsítsa a szőrtüszőt, miközben megkíméli az epidermiszt. Nagy előnye, hogy nem invazív eljárás, minimális diszkomfort érzettel jár, kíméletes a bőrhöz azáltal, hogy csak a szőrtüszőket károsítja. A környező szöveteket nem érinti a kezelés, így biztonságos, gyors, hatékony és kényelmes eljárás. A Clearlight™ LD808 Dióda lézeres tartós szőrtelenítés a IV-VI. bőrtípusba tartozók, a napbarnított bőrű, valamint a világos bőrű és sötét szőrzetű páciensek esetében is a legjobb választás. A szőrszálak ciklusa testtájanként különböző, ezért ismételt kezelések szükségesek.

Kezelendő testrésztől, bőr- és szőrtípustól függően, általában 4–6 kezelésre van szükség, de előfordul, hogy kevesebb kezelés is elég. A 3-4.kezelés után a kezelt bőrfelületen a szőr 70-80%-a eltűnhet. A tartós eredmény megőrzése érdekében célszerű évente egy fenntartó kezelést elvégezni. A kezelés előtt, után 4 héttel tilos napozni, szoláriumozni, kerülni kell a fényérzékenyítő gyógyszerek használatát. A kezelés előtti napon, vagy a kezelés napján le kell borotválni a kezelendő területet. A kezelés után jelentkezhet enyhe bőrpír, égő érzés, ritkábban duzzanat, , vagy a kezelt terület kivilágosodása, melyek rövid időn belül elmúlnak. Az arcon és a ruhával nem takart felületen végzett szőrtelenítés után fényvédőkrémmel kell védeni bőrünket.

Lézeres szőrtelenítés előnye
-végleges eredmény
-bizonyítottan nem nő szőr a kezelt szőrtüszőkből
-precíz és gyors
-kíméletes a bőrhöz
-szinte minden bőr- és szőrtípusra alkalmazható
-garancia
-nőknek és férfiaknak
-költséghatékony
-természetes eljárás, nincsenek mellékhatások

A végleges lézeres szőrtelenítés menete: A lézeres szőrtelenítés során az előzetes kezelési terv és a konzultáción egyeztetett információk alapján garantáltan a lehető leghatékonyabb módon szőrtelenítjük a kívánt területet. A lézeres szőrtelenítő kezelés alkalmával megtisztítjuk a bőrfelületet, a lézerfejnek megfelelően szükség esetén zselét visz fel a bőrfelületre, valamint a pácienssel együtt felveszik a védőszemüveget. A bőr- és szőrtípus alapján kiválasztott, megfelelő hullámhosszú lézerenergiát a leadott impulzusokon keresztül a szőrszál a szőrtüszőbe vezeti. Az aktív szőrtüszők melanin tartalma elnyeli a lézerfényt és tulajdonképpen elég, így megsemmisül a szőrtüsző, amiből nem nő többé szőr. A szőrnövekedés fázisainak megfelelően 5-6 alkalom szükséges a teljes, aktív szőrzet kezeléséhez és a garantált szőrtelenítéshez. A lézeres szőrtelenítés leghatékonyabb annál a páciensnél, akinek világos a bőre és sötét a szőre. Az ősz szőrszálakra és a világosszőke, pihés szálakra sajnos nem alkalmazható a lézeres kezelés a melanin (festékanyag) hiánya miatt. A kezelés végén a bőrfelületet nyugtató folyadékkal hűsítjük. A lézeres szőrtelenítés kezelés a kezelt területtől függően kb. 20-70 percet vesz igénybe, ált. 5-6 alkalommal szükséges megismételni, 6-8, későbbiekben 12 hetente.

A lézeres szőrtelenítés kezelés után - utókezelés és kockázatok A lézeres szőrtelenítés után folytathatja megszokott napi tevékenységét, nem marad nyoma a kezelésnek, ami akadályozná mindennapi teendőiben. A szőrtelenítés után enyhe bőrpír jelentkezhet, ami másnapra magától elmúlik, érzékeny bőr esetén nyugtató krém vagy borogatás javasolt. A lézeres szőrtelenítés utáni 7-10 napban az elhalt szőrszálak maguktól kihullnak, melynek folyamatát semmilyen módon ne sürgessük. A lézeres szőrtelenítés után 4 hétig kerülje az erős napsugárzást, napozást, szolárium használatát. Kérjük, a lézeres szőrtelenítés kezelések között borotvával szőrtelenítsen. Amennyiben betartja a feltételeket, a lézeres szőrtelenítés semmilyen kockázattal nem jár, igen ritka esetben bőrégés történhet, kezelés után erősebb bőrpirosodás jelentkezhet. Elégedettség tölt el - A végleges szőrtelenítés eredménye